Over ons

Kersten bestaat al sinds 1768 en is één van de grootste bedrijven in Suriname. Het is met haar twintig werkmaatschappijen actief op veel terreinen: van gezondheidszorg tot elektronische installatie; van autoverkoop tot toerisme en meer. Veel van de werkmaatschappijen bedienen dezelfde markt.

Op basis daarvan is besloten om de bedrijven die op dezelfde markt actief zijn, samen te brengen in één divisie. De divisie Kersten Building & Construction is een goed voorbeeld van de aanpak.

De bouwgerelateerde werkmaatschappijen hebben hun krachten gebundeld: Argos (cement en beton), Kersten BEM (betonproducten), Spanbeton (vloerplaten) en Alginco (installaties).

Missie

Wij bieden onze klanten kwalitatieve dienstverlening en waarde door het vervaardigen van hoogwaardige betonbouwoplossingen met de nadruk op langdurige relaties en tevredenheid van onze stakeholders.

Visie

Wij willen de te prefereren partner zijn in de bouw en constructie sector in de markt segmenten die wij bedienen. Dit zullen wij bereiken door onze toewijding aan innovatie, hoge kwaliteit, creativiteit en dienstverlening. Een balans tussen respect, teamwork en passie zal dienen als onze basis.

Core Values

Respect

Teamwork

Passion

Innovation

Excellence

KERSTEN BEM: al 65 jaar uw partner in bouwmaterialen

KERSTEN BEM is sinds 1954 producent van constructiematerialen, zoals bouwstenen en rioleringselementen. Naast betonproducten worden ook toeslagmaterialen en terreinvulling verkocht. KERSTEN BEM biedt diverse constructieoplossingen op het gebied van woningbouw, wegenbouw, riolering, terreinverharding, infrastructuur en grondstoffen. Doe-het-zelvers, bouw professionals en aannemers kunnen bij KERSTEN BEM ook terecht voor maatwerkoplossingen.

Cool Timeline

2007

Integratie

Oprichting divisie Kersten Building & Construction Door samenwerking in staat total solutions te bieden
1965

Oprichting Vensur

Vensur produceert als enige in Suriname het kwalitatief hoogwaardigecement Portland type 1 voor diverse bouwwerken en constructies.
1956

Oprichting Alginco

Koeltechniek, elektriciteit, elektronica, werktuigbouw.
1954

Oprichting KERSTEN BEM

Eerste betonproducent in Suriname