Over het BEM Spaarplan

Soms lijkt de bouw van een eigen huis, een eigen winkel of de aanleg van een mooi looppad onmogelijk. Het kapitaal dat in één keer opgebracht moet worden en de prijsschommelingen tijdens de bouw, maken dat u deze droom steeds verder voor u uitschuift. Toch is het ook voor u mogelijk om vandaag nog aan uw toekomst te bouwen. 

BEM heeft het BEM Spaarplan ontwikkeld om uw geld waardevast te maken. Dit kan door het kopen van betonproducten en opsparen op onze locatie tot het gewenste aantal bereikt is.

 • Waardevast: u betaalt de prijs van het product op de dag van de aankoop. Het product is meteen waardevast en gaat niet mee met prijsschommelingen, ook al is de prijs intussen veranderd op de dag dat u de producten wilt afnemen of laten leveren.
 • Lange spaartijd: 18 maanden
 • Kopen en sparen in kleine hoeveelheden
 • Geen maandelijkse verplichting om te sparen
 • Geen maximum verplichting om te sparen
 • Bem bewaart uw producten veilig
 • U betaalt geen rente voor opslagkosten
 • Vrachtvoordelen

Over het Spaarplan

Producten

Het BEM Spaarplan is niet alleen geldig voor de aankoop van stenen, maar voor alle betonproducten van BEM zoals de rioolbuizen, septicbuizen, de bestratingselementen en de opsluitbanden. Er zijn enkele voorwaarden verbonden aan het BEM Spaarplan. Elke keer dat u besluit betonproducten te sparen bij ons is er een minimale aankoop van: 

 • 50 Massief 4” of
 • 40 Massief 6” stenen of
 • 1 rioolbuis of putring of septic tank element of
 • 1 troittoir of opsluitband of
 • 210 klavers of 500 betonklinkers

Meer sparen mag natuurlijk ook!

Looptijd

Bij elke aankoop van betonproducten kunt u vanaf de dag van aankoop 18 maanden lang, uw producten sparen bij BEM.

Levering

U kunt dus met het BEM Spaarplan op uw eigen tempo betonproducten aanschaffen en bij ons laten opslaan, ook al bent u nog lang niet zo ver met de bouw. De producten kunt u gerust afhalen wanneer u werkelijk begint met bouwen. Hierdoor geniet u uiteindelijk ook van voordeligere vrachten en is er minder kans op diefstal op het project. 

Zodra u het gewenste aantal producten heeft bereikt, heeft u de mogelijkheid om uw producten zelf op te halen of het door ons te laten leveren. Als u ervoor kiest, dat wij de producten leveren, worden dan de vrachtkosten berekend. Na betaling, kan er worden afgestemd over de leverdatum en het -tijdstip. 

Begin nu met sparen

U start eenvoudig met uw spaarplan aankoop door gebruik te maken van onze webshop.

 1. U bestelt uit de categorie “Spaarplan”. Deze producten hebben automatisch een minimale afname, u kunt het aantal stuks naar wens verhogen.
 2. U plaatst de producten in uw mandje en klikt op “Bevestigen”
 3. U maakt een account aan via onze webshop      
 4. U ontvangt van ons een bevestigingsmail met betaalinstructies. 
 5. De spaarplan producten worden voor u bewaard. 

Andere producten uit de shop bestellen in combinatie met spaarplan producten? Dat kan uiteraard ook. U plaatst alle andere producten die u wenst te bestellen samen met uw spaarplanproducten uit de shop in uw winkelmandje. De spaarplanproducten hebben een minimale afname, dit is aangegeven per spaarplanproduct in de shop. Onze medewerkers zullen na ontvangst van uw bestelling contact met u opnemen om met u af te stemmen over het gedeelte dat u wenst te leveren en de aankopen die u wenst te sparen.

Koop nu Spaarplan producten